Recettes pour les saveurs de l'agriculture canadienne : A22-504/2013F

Cover image

Comprend des recettes qui reflètent la diversité de la culture et de la gastronomie canadiennes. Les recettes proposées sont à base de produits canadiens – bœuf, porc, volaille, veau, fruits de mer et légumes. La valeur nutritive est par ailleurs indiquée pour chaque recette.

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.685587&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Agriculture et agroalimentaire Canada.
Title Recettes pour les saveurs de l'agriculture canadienne
Publication type Monograph
Language [French]
Other language editions [English]
Format Paper
Other formats Electronic-[French]
Publishing information Ottawa - Ontario : Agriculture et Agroalimentaire Canada c2013.
Binding Couverture souple
Description 31p. : photographies ; 22 cm.
ISBN 978-0-662-79129-4
Catalogue number
  • A22-504/2013F
Departmental catalogue number N° AAC 11971F
Edition 3e éd.
Subject terms Art culinaire
Produit agro-alimentaire
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: