Recettes pour les saveurs de l'agriculture canadienne .: A22-504/2015F-PDF

Comprend des recettes qui reflètent la diversité de la culture et de la gastronomie canadiennes. Les recettes proposées sont à base de produits canadiens – bœuf, porc, volaille, veau, fruits de mer et légumes. La valeur nutritive est par ailleurs indiquée pour chaque recette.

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.804077&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Agriculture et agroalimentaire Canada.
Title Recettes pour les saveurs de l'agriculture canadienne .
Publication type Monograph
Language [French]
Other language editions [English]
Later edition Les saveurs de l'agriculture canadienne
Format Electronic
Electronic document
Other formats Paper-[French]
Note(s) Publié aussi en anglais sous le titre : Recipes for a taste of Canadian agriculture.
Publishing information [Ottawa] : Agriculture et Agroalimentaire Canada, c2015.
Description 30 p. : photographies.
ISBN 978-0-660-03458-4
Catalogue number
  • A22-504/2015F-PDF
Departmental catalogue number No AAC 12439F
Subject terms Art culinaire
Produit agro-alimentaire
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: