Fresh or frozen organs: P29-5-032-056-1990-PDF

Abats frais et congelés.

« La présente spécification s'applique aux rognons, aux foies, aux coeurs et aux langues de boeuf, de veau, d'agneau etde porc frais ou congelés. Les abats doivent être livrés frais ou congelés. Les langues peuvent également être marinées. La présente spécification est destinée aux services d'alimentation oeuvrant dans l'approvisionnement. » -- Objet.

Permanent link to this Catalogue Record: What is a permanent link?
http://publications.gc.ca/pub?id=9.841659&sl=0
MARC XML Format   MARC HTML Format

Department/Agency Office des normes générales du Canada.
Title Fresh or frozen organs
Subtitle Abats frais et congelés.
Series Title Norme du gouvernement du Canada ;
Publication Type Series - View Master Record
Language Bilingual-[French | English]
Format Electronic
Electronic Document

Archived Content

Information identified as archived is provided for reference, research or recordkeeping purposes. It is not subject to the Government of Canada Web Standards and has not been altered or updated since it was archived. Please contact the authoring department to request a format other than those available.

We invite you to consult the Frequently Asked Questions page for additional information regarding the Archived Content notice.


Having trouble opening this document?

Note: The URLs contained in this/these document(s) may no longer be functional
Note « Février 1990. » « Expérience et excellence » -- Couv. Convertie en Norme GC en 2014.
Date 1990, 2014.
Number of Pages 5 p.
Catalogue Number
  • P29-5-032-056-1990-PDF
Departmental Catalogue Number ICS 67.120.10
Subject Terms Viande, Achat, Norme