Margarine: P29-5-032-078-1989-PDF

Margarine.

« La présente spécification s'applique à la margarine qui est constituée d'une émulsion plastique ou liquide d'eau dans des rnatières grasses et (ou) de l'huile. La margarine doit contenir au moins 80% de rnatières grasses et doit être additionnée des vitamines A et D. Les matières grasses et l'huile comestibles peuvent être d'origine végétale, animale ou tirées d'animaux marins, sauf dans le cas des matières grasses du lait, et elles peuvent avoir été hydrogénées, fractionnées ou modifiées. La margarine est essentiellement destinée aux mêmes usages que le beurre. La présente spécification est destinée à être utilisée par les services procédant à l'achat de denrées alimentaires. » -- Objet.

Permanent link to this Catalogue Record: What is a permanent link?
http://publications.gc.ca/pub?id=9.841779&sl=0
MARC XML Format   MARC HTML Format

Department/Agency Office des normes générales du Canada.
Title Margarine
Subtitle Margarine.
Series Title Norme du gouvernement du Canada ;
Publication Type Series - View Master Record
Language Bilingual-[French | English]
Format Electronic
Electronic Document

Archived Content

Information identified as archived is provided for reference, research or recordkeeping purposes. It is not subject to the Government of Canada Web Standards and has not been altered or updated since it was archived. Please contact the authoring department to request a format other than those available.

We invite you to consult the Frequently Asked Questions page for additional information regarding the Archived Content notice.


Having trouble opening this document?

Note: The URLs contained in this/these document(s) may no longer be functional
Note « Mars 1989. » « Expérience et excellence » -- Couv. Convertie en Norme GC en 2014.
Date 1989, 2014.
Number of Pages 4 p.
Catalogue Number
  • P29-5-032-078-1989-PDF
Departmental Catalogue Number ICS 67.200
Subject Terms Huiles et gras comestibles, Achat, Norme