Poisson et produits du poisson frais, réfrigérés ou congelés: P29-5-032-141-1991F-PDF

« La présente spécification renferme les exigences relatives au poisson frais, réfrigéré ou congelé, au homard, au crabe, au calmar ainsi qu'à leurs produits transformés: poisson habillé, en filets, en tranches, en bâtonnets ou en portions. Ces derniers peuvent être crus, cuîts et (ou) panés et ils peuvent être du similicrabe produit à partir de surimi. La présente spécification est destinée aux services d'alimentation oeuvrant dans l'approvisionnement. » -- Objet.

Permanent link to this Catalogue Record: What is a permanent link?
http://publications.gc.ca/pub?id=9.841794&sl=0
MARC XML Format   MARC HTML Format

Department/Agency Office des normes générales du Canada.
Title Poisson et produits du poisson frais, réfrigérés ou congelés
Series Title Norme du gouvernement du Canada ;
Publication Type Series - View Master Record
Language [French]
Other Language Editions [English]
Format Electronic
Electronic Document

Archived Content

Information identified as archived is provided for reference, research or recordkeeping purposes. It is not subject to the Government of Canada Web Standards and has not been altered or updated since it was archived. Please contact the authoring department to request a format other than those available.

We invite you to consult the Frequently Asked Questions page for additional information regarding the Archived Content notice.


Having trouble opening this document?

Note: The URLs contained in this/these document(s) may no longer be functional
Note « Décembre 1991. » « Expérience et excellence » -- Couv. Convertie en Norme GC en 2014. Publ. aussi en anglais sous le titre : Fresh, chilled or frozen fish and fish products.
Date 1991, 2014.
Number of Pages 7, A3 p.
Catalogue Number
  • P29-5-032-141-1991F-PDF
Departmental Catalogue Number ICS 67.120.30
Subject Terms Poisson, Achat, Norme