Poisson salé, séché, fumé ou saumuré / préparée par l'Office des normes générales du Canada.: P29-5-032-142-1991F-PDF

« La présente spécification s'applique au poisson salé, séché, fumé ou saumuré. Elle est destinée aux services d'alimentation oeuvrant dans l'approvisionnement. » -- Objet.

Permanent link to this Catalogue record:
http://publications.gc.ca/pub?id=9.841796&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada.Office des normes générales du Canada.
Title Poisson salé, séché, fumé ou saumuré / préparée par l'Office des normes générales du Canada.
Series title Norme du gouvernement du Canada ; no 32.142-91
Publication type Series - View Master Record
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document

Archived Content

Archived information is provided for reference, research or recordkeeping purposes. It is not subject to the Government of Canada Web Standards and has not been altered or updated since it was archived. Please contact the authoring department to request a format other than those available.


Note: The URLs contained in this/these document(s) may no longer be functional
Having trouble opening this document?
Note(s) « Août 1991. »
« Expérience et excellence » -- Couv.
Convertie en Norme GC en 2014.
Publ. aussi en anglais sous le titre : Preserved fish (salted, dried, smoked or pickled).
Publishing information Ottawa : Office des normes générales du Canada, 1991, 2014.
Description 5 p.
Catalogue number
  • P29-5-032-142-1991F-PDF
Departmental catalogue number ICS 67.120.30
Subject terms Poisson, Achat, Norme

Date modified: