Service disruption

Due to maintenance, the Publications.gc.ca website may operate intermittently between 5:00 am ET until 9:00 am ET on Sunday, October 22, 2017.

Garnitures à tartes en conserve: P29-5-032-234-1992F-PDF

« La présente spécification s'applique aux garnitures à tartes en conserve préparées à partir de fruits et d'édulcorants. Un mélange de rhubarbe et de fraises peut être utilisé. Les garnitures peuvent comprendre des épaississants et d'autres additifs alimentaires approuvés. La présente spécification est principalement destinée à être utilisée par les services d'approvisionnement alimentaire. » -- Objet.

Permanent link to this Catalogue Record: What is a permanent link?
http://publications.gc.ca/pub?id=9.841856&sl=0
MARC XML Format   MARC HTML Format

Department/Agency Office des normes générales du Canada.
Title Garnitures à tartes en conserve
Series Title Norme du gouvernement du Canada ;
Publication Type Series - View Master Record
Language [French]
Other Language Editions [English]
Format Electronic
Electronic Document

Archived Content

Information identified as archived is provided for reference, research or recordkeeping purposes. It is not subject to the Government of Canada Web Standards and has not been altered or updated since it was archived. Please contact the authoring department to request a format other than those available.

We invite you to consult the Frequently Asked Questions page for additional information regarding the Archived Content notice.


Having trouble opening this document?

Note: The URLs contained in this/these document(s) may no longer be functional
Note « Décembre 1992. » « Expérience et excellence » -- Couv. Convertie en Norme GC en 2014. Publ. aussi en anglais sous le titre : Canned pie fillings.
Date 1992, 2014.
Number of Pages 4 p.
Catalogue Number
  • P29-5-032-234-1992F-PDF
Departmental Catalogue Number ICS 67.230
Subject Terms Produit agro-alimentaire, Achat, Norme