Some of the factors that control the water-content of butter / by Frank T. Shutt ; with the assistance of C.F. Whitley and A.T. Charron. : A12-3/8-1906E-PDF
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publications.gc.ca/pub?id=9.809259&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Department of Agriculture. Canada. Department of Agriculture. Dairy Commissioner's Branch. |
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Titre | Some of the factors that control the water-content of butter / by Frank T. Shutt ; with the assistance of C.F. Whitley and A.T. Charron. |
Titre de la série | Bulletin ; no. 8 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Historical publication digitized in 2012 by Agriculture and Agri-Food Canada. Issued also in French under title : Quelques facteurs affectant la teneur en eau du beurre. |
Information sur la publication | Ottawa : Department of Agriculture, Dairy Commissioner's Branch, 1906. |
Auteur / Contributeur | Shutt, Frank T. (Frank Thomas), 1859-1940. Whitley, Chas. F. Charron, A. T. |
Description | 10 p. |
Numéro de catalogue |
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Descripteurs | Dairy industry Dairy products Butter |