Preparing poultry produce for market / by F.C. Elford. : A12-2/20-1929E-PDF
This bulletin encourages farmers to improve the quality of poultry produce (both poultry and eggs) in order to yield a better return on labour. Discusses topics such as crate feeding, killing, cooling, packaging and marketing.
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publications.gc.ca/pub?id=9.821669&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Department of Agriculture. |
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Titre | Preparing poultry produce for market / by F.C. Elford. |
Titre de la série | Bulletin ; no. 20 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Title from cover. Published also in French under title: La préparation des produits de la basse-cour pour la vente. Historical publication digitized from Agriculture and Agri-Food Canada collection. |
Information sur la publication | Ottawa : Dept. of Agriculture, Dominion Experimental Farm, Division of Poultry Husbandry, 1929. |
Auteur / Contributeur | Elford, F. C. |
Description | 26 p. : ill. (some col.) |
Numéro de catalogue |
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Édition | Rev. |
Descripteurs | Poultry Marketing |