[Canadian soy : the healthy alternative]. : A15-11514/2011Id-PDF

Canadian soybeans, a nutritious source of protein, are a growing favourite on the world stage, especially in Asia. Soybean production is concentrated in the central province of Ontario but new varieties developed by Canadian researchers are making it possible to grow them in other parts of the country as well. Canada exports well over $1 billion worth of soybeans annually. ...

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.822199&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Agriculture and Agri-Food Canada.
Titre [Canadian soy : the healthy alternative].
Variante du titre Kedelai Kanada : Alternatif yang Sehat
Type de publication Monographie
Langue [Indonésien]
Autres langues publiées [Anglais]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) English title supplied by the publisher.
Issued also in French under title: Le soya canadien : une option alimentaire santé.
Issued also in Italian, Russian, English and French.
Text in Indonesian.
Information sur la publication [Ottawa : Agriculture and Agri-Food Canada, c2011].
Description 2 p. : photographs.
Numéro de catalogue
  • A15-11514/2011Id-PDF
Numéro de catalogue du ministère AAFC No. 11514IND
Descripteurs Agri-food industry
Soy
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :