The pasteurization of milk, cream and dairy by-products / by W.F. Jones and A.H. White.  : A12-2/59-1926E-PDF

"The purpose of this bulletin, therefore, is primarily to effect a greater efficiency in the pasteurization of milk, cream and dairy byproducts in Canada and, incidentally, to present in a concise form information that will answer the numerous questions received by this Branch regarding pasteurizing methods and equipment."--Introd., p. 3.

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Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Department of Agriculture.
Canada. Department of Agriculture. Dairy and Cold Storage Branch.
Titre The pasteurization of milk, cream and dairy by-products / by W.F. Jones and A.H. White.
Titre de la série Bulletin, New series ; no. 59
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Title from cover.
Issued also in French under title: La pasteurisation du lait, de la crème et des sous-produits laitiers.
Historical publication digitized from collection of Agriculture and Agri-Food Canada.
Includes bibliographical references.
Information sur la publication Ottawa : Dominion of Canada Department of Agriculture, Dairy and Cold Storage Branch, 1926.
Auteur / Contributeur Jones, W. F.
White, A. H.
Description 22 p. : ill.
Numéro de catalogue
  • A12-2/59-1926E-PDF
Descripteurs Dairy industry
Microorganisms
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