Une période d'entretien est prévue le mardi 23 avril 2024, de 9 h à 12 h (HE). Pendant cette période, le site Web publications.gc.ca pourrait subir des interruptions.
Buttermaking on the farm / by W.F. Jones. : A12-2/57-1929E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.824883&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Department of Agriculture. |
---|---|
Titre | Buttermaking on the farm / by W.F. Jones. |
Titre de la série | Bulletin, New series ; no. 57 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Cover title. "A revision of Bulletin no. 53 - old series." Issued also in French under title: La fabrication du beurre sur la ferme. Historical publication digitized by Agriculture and Agri-Food Canada. Includes bibliographical references. Partial contents: Some of the defects of dairy butter -- Conditions are that are necessary to produce fine flavoured cream -- Separation of milk -- The cream and its care -- Pasteurization of cream -- Churning -- Packages -- Legal branding of print butter -- Utensils and their care. |
Information sur la publication | Ottawa : Department of Agriculture, 1929. |
Auteur / Contributeur | Jones, W. F. |
Description | 12 p. : ill. |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Butter Dairy industry |