Sugar confectionery in Belgium / [prepared by Karim Zarrouki]. : A74-3/2017-65E-PDF

"This report brings together consumer insight and market data to provide a comprehensive brief of the sugar confectionery sector in Belgium to Canadian exporters. This allows for the rapid identification of key growth opportunities across major sugar confectionery categories. It also provides market share of the key distribution channels. Finally, the report includes brand share data of the Confectionery market in Belgium”--Executive summary, p. 1.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.832225&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Agriculture and Agri-Food Canada.
Titre Sugar confectionery in Belgium / [prepared by Karim Zarrouki].
Variante du titre At head of title: Sector trend analysis
Titre de la série Market Access Secretariat, global analysis report, 1920-6615
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: Les confiseries en Belgique.
Cover title.
"January 2017."
"Prepared by: Karim Zarrouki, market analyst"--p. 12.
Includes bibliographical references.
Information sur la publication [Ottawa] : Agriculture and Agri-Food Canada, c2016, [2017]
Auteur / Contributeur Zarrouki, Karim.
Description 12 p. : col. ill.
Numéro de catalogue
  • A74-3/2017-65E-PDF
Descripteurs Agri-food products
International markets
Market analysis
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :