Handling, packaging and labelling of meat, poultry and fish for food services / prepared by the Canadian General Standards Board. : P29-5-032-072-1991E-PDF

"This specification provides requirements for refrigeration, storage, transport, packaging, packing and Iabelling of refrigerated or frozen meat, poultry and fish and products thereof when delivered to food services"--Scope.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.841756&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian General Standards Board.
Titre Handling, packaging and labelling of meat, poultry and fish for food services / prepared by the Canadian General Standards Board.
Titre de la série Government of Canada standard ; no. 32.72-91
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) "December 1991."
"Withdrawal, April 2020."
"Experience and excellence"--Cover.
Converted to GCS in 2014.
Issued also in French under title: Manutention, conditionnement et étiquetage de la viande, de la volaille et du poisson pour les services d'alimentation.
Text in English, withdrawal in English and French.
Information sur la publication Ottawa : Canadian General Standards Board, 1991, 2014, 2020.
Description [6], 3, A1, B2 p. : ill.
Numéro de catalogue
  • P29-5-032-072-1991E-PDF
Numéro de catalogue du ministère ICS 67.050
Édition Withdrawn
Descripteurs Meat
Food labelling
Standards
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