Milk and cream, pasteurized or sterilized (UHT) = Lait et crème, pasteurisés ou stérilisés (UHT). : P29-5-032-165-1989-PDF
"This specification applies to pasteurized or sterilized cow's milk and cream with various fat contents. It is intended to be used by food services in procurement of food"--Scope.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.841806&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian General Standards Board. |
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Titre | Milk and cream, pasteurized or sterilized (UHT) = Lait et crème, pasteurisés ou stérilisés (UHT). |
Variante du titre | Lait et crème, pasteurisés ou stérilisés (UHT) |
Titre de la série | Government of Canada standard ; no. 32.165-89 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | Bilingue-[Anglais | Français] |
Format | Électronique |
Document électronique |
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Note(s) | "August 1989." "Withdrawal, April 2020." "Experience and excellence"--Cover. Converted to GCS in 2014. Text in English and French. |
Information sur la publication | Ottawa : Canadian General Standards Board, 1989, 2014, 2020. |
Description | [6], 6 p. |
Numéro de catalogue |
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Numéro de catalogue du ministère | ICS 67.100 |
Édition | Withdrawn |
Descripteurs | Dairy products Purchasing Standards |