Milk powder = Lait en poudre. : P29-5-032-168-1989-PDF

"This specification applies to skim milk and whole milk powder prepared by removing practically all water from fresh skim milk or whole milk. It is intended to be used by food services in the procurement of food"--Scope.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.841813&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian General Standards Board.
Titre Milk powder = Lait en poudre.
Variante du titre Lait en poudre
Titre de la série Government of Canada standard ; no. 32.168-89
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue Bilingue-[Anglais | Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) "May 1989."
"Withdrawal, April 2020."
"Experience and excellence"--Cover.
Converted to GCS in 2014.
Text in English and French.
Information sur la publication Ottawa : Canadian General Standards Board, 1989, 2014, 2020.
Description [6], 5 p.
Numéro de catalogue
  • P29-5-032-168-1989-PDF
Numéro de catalogue du ministère ICS 67.100
Édition Withdrawn
Descripteurs Dairy products
Purchasing
Standards
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