Milk powder = Lait en poudre. : P29-5-032-168-1989-PDF
"This specification applies to skim milk and whole milk powder prepared by removing practically all water from fresh skim milk or whole milk. It is intended to be used by food services in the procurement of food"--Scope.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.841813&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian General Standards Board. |
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Titre | Milk powder = Lait en poudre. |
Variante du titre | Lait en poudre |
Titre de la série | Government of Canada standard ; no. 32.168-89 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | Bilingue-[Anglais | Français] |
Format | Électronique |
Document électronique |
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Note(s) | "May 1989." "Withdrawal, April 2020." "Experience and excellence"--Cover. Converted to GCS in 2014. Text in English and French. |
Information sur la publication | Ottawa : Canadian General Standards Board, 1989, 2014, 2020. |
Description | [6], 5 p. |
Numéro de catalogue |
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Numéro de catalogue du ministère | ICS 67.100 |
Édition | Withdrawn |
Descripteurs | Dairy products Purchasing Standards |