Turkeys, eviscerated = Dindes éviscérées. : P29-5-032-183-1988-PDF
"This specification applies to fresh or frozen, eviscerated, ready-to-cook turkeys. lt is intended for use by food services in the procurement of food"--Scope.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.841823&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian General Standards Board. |
---|---|
Titre | Turkeys, eviscerated = Dindes éviscérées. |
Variante du titre | Dindes éviscérées |
Titre de la série | Government of Canada standard ; no. 32.183-88 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | Bilingue-[Anglais | Français] |
Format | Électronique |
Document électronique |
|
Note(s) | "March 1988." "Withdrawal, April 2020." "Experience and excellence"--Cover. Converted to GCS in 2014. Text in English and French. |
Information sur la publication | Ottawa : Canadian General Standards Board, 1988, 2014, 2020. |
Description | [6], 3 p. |
Numéro de catalogue |
|
Numéro de catalogue du ministère | ICS 67.120.20 |
Édition | Withdrawn |
Descripteurs | Poultry Purchasing Standards |