Non-conventional microbial food : industrial and economic possibilities for Canada / by N. Kosaric, P.C. Bell, G. Consentino, R. Magee, G. Turcotte, A. Purcell. : C54-1/96-1984E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.890136&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Office of Industrial Innovation, issuing body. |
---|---|
Titre | Non-conventional microbial food : industrial and economic possibilities for Canada / by N. Kosaric, P.C. Bell, G. Consentino, R. Magee, G. Turcotte, A. Purcell. |
Titre de la série | Technological innovation studies program : research report = Programme des études sur les innovations techniques : rapport de recherche ; #96 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Digitized edition from print [produced by Innovation, Science and Economic Development Canada]. "July 1984." Includes bibliographical references (pages 202-213). |
Information sur la publication | [Ottawa] : Regional Industrial Expansion, Office of Industrial Innovation = Expansion industrielle régionale, Bureau de l'innovation industrielle, 1984. |
Auteur / Contributeur | Kosaric, N.(Naim),1928- author. |
Description | 1 online resource (214 pages) |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Genetically modified foods -- Canada. Aliments transgéniques -- Canada. |