000 02335cam  2200373zi 4500
0019.899497
003CaOODSP
00520221107175134
006m     o  d f      
007cr |n|||||||||
008210505e202105##onc     ob   f100 0 eng d
020 |a9780660387499
040 |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP
043 |an-cn-bc
0861 |aFs70-4/2021-013E-PDF
24500|aProceedings of the Pacific regional peer review on the identification of candidate reference points and harvest rate options for the commercial red sea urchin (Mesocentrotus franciscanus) fishery in British Columbia : |bFebruary 13, 2019, Nanaimo, British Columbia / |cchairperson: Lyanne Curtis; editor: Janet Lochhead.
264 1|aOttawa ON : |bCanadian Science Advisory Secretariat (CSAS), |cMay 2021.
264 4|c©2021
300 |a1 online resource (iv, 18 pages).
336 |atext|btxt|2rdacontent
337 |acomputer|bc|2rdamedia
338 |aonline resource|bcr|2rdacarrier
4901 |aProceedings series, |x1701-1280 ; |v2021/013
500 |aIssued also in French under title: Compte rendu de l’examen par les pairs de la région du Pacifique sur la détermination des points de référence possibles et des options de taux de récolte pour la pêche commerciale de l'oursin rouge (Mesocentrotus franciscanus) en Colombie-Britannique : le 13 février 2019, Nanaimo, Colombie-Britannique.
504 |aIncludes bibliographical references.
650 0|aRed sea urchin fisheries|zBritish Columbia|vCongresses.
655 7|aConference papers and proceedings|2lcgft
7001 |aCurtis, Lyanne.
7001 |aLochhead, Janet, |eeditor.
7102 |aCanadian Science Advisory Secretariat, |eissuing body.
7101 |aCanada. |bDepartment of Fisheries and Oceans. |bPacific Region, |eissuing body.
77508|tCompte rendu de l’examen par les pairs de la région du Pacifique sur la détermination des points de référence possibles et des options de taux de récolte pour la pêche commerciale de l'oursin rouge (Mesocentrotus franciscanus) en Colombie-Britannique : |w(CaOODSP)9.899498
830#0|aProceedings series (Canadian Science Advisory Secretariat)|v2021/013.|w(CaOODSP)9.506483
85640|qPDF|s400 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2021/mpo-dfo/fs70-4/Fs70-4-2021-013-eng.pdf