ENERGY STAR® guide for commercial kitchens : spot the savings opportunities with ENERGY STAR qualified equipment : M144-240/2012E-PDF
Will help purchasers and operators of food services equipment make well-informed decisions to achieve lower energy and water bills. It was written with the hospitality, institutional and retail sectors in mind.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.696094&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Natural Resources Canada. Office of Energy Efficiency. |
---|---|
Titre | ENERGY STAR® guide for commercial kitchens : spot the savings opportunities with ENERGY STAR qualified equipment |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Autres formats offerts | Papier-[Anglais] |
Information sur la publication | Ottawa - Ontario : Natural Resources Canada. c2012. |
Description | 40p.coloured illus., graphs, references, tables, photographs |
ISBN | 978-1-100-20604-2 |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Agri-food industry Energy conservation |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :