ENERGY STAR® guide for commercial kitchens : spot the savings opportunities with ENERGY STAR qualified equipment  : M144-240/2012E-PDF

Cover image

Will help purchasers and operators of food services equipment make well-informed decisions to achieve lower energy and water bills. It was written with the hospitality, institutional and retail sectors in mind.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.696094&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Natural Resources Canada. Office of Energy Efficiency.
Titre ENERGY STAR® guide for commercial kitchens : spot the savings opportunities with ENERGY STAR qualified equipment
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Autres formats offerts Papier-[Anglais]
Information sur la publication Ottawa - Ontario : Natural Resources Canada. c2012.
Description 40p.coloured illus., graphs, references, tables, photographs
ISBN 978-1-100-20604-2
Numéro de catalogue
  • M144-240/2012E-PDF
Descripteurs Agri-food industry
Energy conservation
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :