Milk : one of the ten priority food allergens / developed in consultation with Allergy/Asthma Information Association, Anaphylaxis Canada, Association québécoise des allergies alimentaires, Canadian Society... : H164-156/4-2012E
"Allergic reactions are severe adverse reactions that occur when the body’s immune system overreacts to a particular allergen. These reactions may be caused by food, insect stings, latex, medications and other substances. In Canada, the ten priority food allergens are peanuts, tree nuts (almonds, Brazil nuts, cashews, hazelnuts, macadamia nuts, pecans, pine nuts, pistachio nuts and walnuts), sesame seeds, milk, eggs, seafood (fish, crustaceans and shellfish), soy, wheat, sulphites (a food additive) and mustard"--p. [1].
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.652578&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Health Products and Food Branch. |
---|---|
Titre | Milk : one of the ten priority food allergens / developed in consultation with Allergy/Asthma Information Association, Anaphylaxis Canada, Association québécoise des allergies alimentaires, Canadian Society of Allergy and Clinical Immunology. |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Papier |
Autres formats offerts | Électronique-[Anglais] |
Note(s) | Title from cover. Issued also in French under title: Lait : un des dix allergènes alimentaires prioritaires. |
Information sur la publication | Ottawa : Health Canada, 2012. |
Reliure | Pamphlet |
Description | 1 folded sheet ([8 p.]) : photographs ; 23 cm. |
ISBN | 978-1-100-21151-0 |
Numéro de catalogue |
|
Numéro de catalogue du ministère | HC Pub.: 120124 |
Descripteurs | Allergies Milk Food safety |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :