000 01328nam##2200241za#4500
0019.698014
003CaOODSP
00520210624235733
007cr |||||||||||
008150407|2013||||xxc|||||o    f|0| 0 eng|d
020 |a978-1-100-22340-7
040 |aCaOODSP|beng
043 |an-cn---
0861 |aH164-169/2013E-PDF
1101 |aCanada. |bHealth Canada.
24510|aRetail guidance document - Pathogen control (including Listeria monocytogenes) in Ready-to-Eat (RTE) refrigerated foods / |h[electronic resource]|c[issued by] Retail Council of Canada, Food Safety Committee and Health Canada.
260 |aOttawa - Ontario : |bHealth Canada |cOctober 2013.
300 |a26p.|bglossary, references, tables
590 |a14-10|b2014-03-07
77508|tGuide du détaillant - Contrôle des agents pathogènes (y compris Listeria monocytogenes) dans les aliments réfrigérés prêts-à-manger (PAM) / |w(CaOODSP)9.642011
7760#|tPathogen control (including listeria monocytogenes) in RTE refrigerated foods |w(CaOODSP)9.677663
7760#|tContrôle des agents pathogènes (y compromis le listéria monocytogènes) dans les aliments réfrigerés prêt à manger |w(CaOODSP)9.677664
85640|ahttp://publications.gc.ca|qPDF|s1.68 MB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2014/sc-hc/H164-169-2013-eng.pdf