000 01271nam  2200301za 4500
0019.800101
003CaOODSP
00520210823143605
007cr |||||||||||
008150421s1982    xxco    s    f|0| 0 eng d
020 |z0-662-51744-X
040 |aCaOODSP|beng
041 |aeng|afre
043 |an-cn---
0861 |aA73-1734/1982-PDF
1001 |aJeremiah, L. E.
24510|aColor and discoloration standards for retail beef and veal |h[electronic resource] = |bNormes de couleur et de décoloration pour le boeuf et le veau vendus au détail / |cL.E. Jeremiah and G.G. Greer.
24611|aNormes de couleur et de décoloration pour le boeuf et le veau vendus au détail
260 |aOttawa : |bAgriculture Canada, |cc1982.
300 |a8 p. : |bcol. ill.
500 |aHistorical publication digitized by Agriculture and Agri-Food Canada.
546 |aText in English and French in parallel columns.
69207|2gccst|aMeat
69207|2gccst|aAgri-food products
7001 |aGreer, G. Gordon, |d1946-
7101 |aCanada.|bAgriculture Canada.
792 |tColor and discoloration standards for retail beef and veal |w(CaOODSP)9.800104
85640|qPDF|s478 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2015/aac-aafc/A73-1734-1982.pdf