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24500|aReview of the state of knowledge on verotoxigenic Escherichia coli and the role of whole genome sequencing as an emerging technology supporting regulatory food safety in Canada / |ccontributing editor: Alexander Gill; contributors: Burton Blais, Catherine Carrillo, Kelvin Chau, Rita Finley, Penelope Kirsch, Marie-Claude Lavoie, Amalia Martinez, Marina Steele.
264 1|a[Ottawa] : |bGovernment of Canada = Gouvernement du Canada, |c[2019]
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500 |aIssued also in French under title: Examen de l'état des connaissances sur Escherichia coli vérotoxigène et le rôle du séquençage du génome entier en tant que technologie émergente appuyant la réglementation en matière de sécurité alimentaire au Canada.
500 |aIssued by: Canadian Food Inspection Agency.
500 |aIssued also in HTML format.
504 |aIncludes bibliographical references (pages 33-42).
650 0|aEscherichia coli|xToxicology|zCanada.
650 0|aEscherichia coli infections|zCanada.
650 0|aFood contamination|zCanada.
650 0|aFood|xMicrobiology|zCanada.
650 0|aFood|zCanada|xSafety measures.
7001 |aGill, Alexander, |eeditor.
7102 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body.
77508|tExamen de l'état des connaissances sur Escherichia coli vérotoxigène et le rôle du séquençage du génome entier en tant que technologie émergente appuyant la réglementation en matière de sécurité alimentaire au Canada / |w(CaOODSP)9.881967
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