000 02134cam  2200361zi 4500
0019.889749
003CaOODSP
00520221107172401
006m     o  d f      
007cr |n|||||||||
008200724t20202020oncd    ob   f000 0 eng d
040 |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP
043 |an-cn-nf
0861 |aFs70-5/2020-029E-PDF
1001 |aVan Leeuwen, Travis E., |eauthor.
24510|aInfluence of water temperature on mortality of Atlantic Salmon after catch and release angling / |cTravis E. Van Leeuwen, J. Brian Dempson, Chantelle M. Burke, Nicholas I. Kelly, Martha J. Robertson, Robert J. Lennox, Torgeir B. Havn, Martin-A. Svenning, Ross Hinks, Mathew M. Guzzo, Eva B. Thorstad, Craig F. Purchase, Amanda E. Bates.
264 1|aOttawa ON : |bFisheries and Oceans Canada, Canadian Science Advisory Secretariat, |c2020.
264 4|c©2020
300 |a1 online resource (iv, 51 pages) : |bgraphs (chiefly in colour).
336 |atext|btxt|2rdacontent
337 |acomputer|bc|2rdamedia
338 |aonline resource|bcr|2rdacarrier
4901 |aResearch document, |x1919-5044 ; |v2020/029
500 |a"June 2020."
500 |aTitle from cover.
500 |aIssued also in French under title: Influence de la température de l’eau sur la mortalité du saumon de l’Atlantique remis à l’eau après avoir été pêché à la ligne.
504 |aIncludes bibliographical references (pages 14-19).
650 0|aAtlantic salmon|xMortality|xEffect of temperature on|zNewfoundland and Labrador.
7101 |aCanada. |bDepartment of Fisheries and Oceans. |bNewfoundland and Labrador Region, |eissuing body.
7102 |aCanadian Science Advisory Secretariat, |eissuing body.
77508|tInfluence de la température de l’eau sur la mortalité du saumon de l’Atlantique remis à l’eau après avoir été pêché à la ligne / |w(CaOODSP)9.889756
830#0|aResearch document (Canadian Science Advisory Secretariat)|x1919-5044 ; |v2020/029.|w(CaOODSP)9.507396
85640|qPDF|s3.26 MB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2020/mpo-dfo/fs70-5/Fs70-5-2020-029-eng.pdf