000
| 01924nam 2200325zi 4500 |
---|
001 | 9.905000 |
---|
003 | CaOODSP |
---|
005 | 20240703102706 |
---|
006 | m o d f |
---|
007 | cr |n||||||||| |
---|
008 | 211117s2021 onc ob f|0| 0 eng d |
---|
040 | |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP |
---|
043 | |an-cn--- |
---|
086 | 1 |aA104-215/2021E-PDF |
---|
245 | 00|aMulti-mycotoxins in corn products, crackers, other grain products, pasta and gluten-free products - April 1, 2018 to March 31, 2019 : |bfood chemistry - targeted surveys - final report. |
---|
264 | 1|a[Ottawa] : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |c[2021] |
---|
300 | |a1 online resource (18 pages) |
---|
336 | |atext|btxt|2rdacontent |
---|
337 | |acomputer|bc|2rdamedia |
---|
338 | |aonline resource|bcr|2rdacarrier |
---|
500 | |aIssued also in French under title: Présence de plusieurs mycotoxines dans les produits du maïs, les craquelins, les produits à base d’autres grains, les pâtes et les produits sans gluten - 1 avril 2018 au 31 mars 2019 : chimie alimentaire - études ciblées - rapport final. |
---|
500 | |aIssued also in HTML format. |
---|
504 | |aIncludes bibliographical references (pages 15-18). |
---|
650 | 0|aMycotoxins. |
---|
650 | 0|aFood contamination|zCanada. |
---|
710 | 2 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body. |
---|
775 | 08|tPrésence de plusieurs mycotoxines dans les produits du maïs, les craquelins, les produits à base d’autres grains, les pâtes et les produits sans gluten - 1 avril 2018 au 31 mars 2019 : |w(CaOODSP)9.905078 |
---|
856 | 40|qPDF|s996 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2021/acia-cfia/A104-215-2021-eng.pdf |
---|
856 | 4 |qHTML|sN/A|uhttps://inspection.canada.ca/food-safety-for-industry/food-chemistry-and-microbiology/food-safety-testing-bulletin-and-reports/multi-mycotoxins-in-corn-products/eng/1614980469475/1614980469959 |
---|