000
| 01890nam 2200349zi 4500 |
---|
001 | 9.906264 |
---|
003 | CaOODSP |
---|
005 | 20240703102706 |
---|
006 | m o d f |
---|
007 | cr |n||||||||| |
---|
008 | 211221s2020 onc ob f|0| 0 eng d |
---|
040 | |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP |
---|
043 | |an-cn--- |
---|
086 | 1 |aA104-248/2020E-PDF |
---|
245 | 00|aUndeclared allergens in bakery products - April 1, 2015 to March 31, 2019 : |bfood chemistry - Food Safety Oversight Monitoring Program - report. |
---|
264 | 1|a[Ottawa] : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |c[2020] |
---|
300 | |a1 online resource (8 pages) |
---|
336 | |atext|btxt|2rdacontent |
---|
337 | |acomputer|bc|2rdamedia |
---|
338 | |aonline resource|bcr|2rdacarrier |
---|
500 | |aIssued also in French under title: Présence non déclarée d’allergènes dans les produits de boulangerie - 1 avril 2015 au 31 mars 2019 : chimie des aliments – Programme de surveillance de la salubrité des aliments – rapport. |
---|
500 | |aIssued also in HTML format. |
---|
504 | |aIncludes bibliographical references (page 8). |
---|
650 | 0|aBaked products |zCanada|xAnalysis. |
---|
650 | 0|aAllergens|zCanada|xAnalysis. |
---|
650 | 0|aFood contamination|zCanada. |
---|
650 | 0|aFood adulteration and inspection|zCanada. |
---|
710 | 2 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body. |
---|
775 | 08|tPrésence non déclarée d'allergènes dans les produits de boulangerie - 1 avril 2015 au 31 mars 2019 : |w(CaOODSP)9.906947 |
---|
856 | 40|qPDF|s1.22 MB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2022/acia-cfia/A104-248-2020-eng.pdf |
---|
856 | 4 |qHTML|sN/A|uhttps://inspection.canada.ca/food-safety-for-industry/food-chemistry-and-microbiology/food-safety-testing-bulletin-and-reports/undeclared-allergens-in-bakery-products-april-1-20/eng/1598535520269/1598535520793 |
---|