000 01963cam  2200361zi 4500
0019.917113
003CaOODSP
00520231208080450
006m     o  d f      
007cr |n|||||||||
008221109s2020    onc     ob   f000 0 eng d
040 |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP
043 |an-cn---
0861 |aA104-254/2020E-PDF
24500|aBisphenol A and BPA alternatives in selected canned foods and infant formula - April 1, 2018 to March 31, 2019 : |bfood chemistry - targeted surveys - final report.
264 1|a[Ottawa] : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |c[2020]
300 |a1 online resource (7 pages)
336 |atext|btxt|2rdacontent
337 |acomputer|bc|2rdamedia
338 |aonline resource|bcr|2rdacarrier
500 |aIssued also in French under title: Bisphénol A et des substituts du BPA dans certains aliments en conserve et certaines préparations pour nourrissons – 1 avril 2018 au 31 mars 2019 : chimie alimentaire – études ciblées – rapport final.
500 |aCover title.
504 |aIncludes bibliographical references (page 7).
650 0|aCanned foods|zCanada|xAnalysis.
650 0|aInfant formulas|zCanada|xAnalysis.
650 0|aBisphenol A|zCanada|xAnalysis.
650 0|aFood contamination|zCanada.
650 0|aFood adulteration and inspection|zCanada.
7102 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body.
77508|tBisphénol A et des substituts du BPA dans certains aliments en conserve et certaines préparations pour nourrissons – 1 avril 2018 au 31 mars 2019 : |w(CaOODSP)9.917112
85640|qPDF|s828 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2022/acia-cfia/A104-254-2020-eng.pdf
8564 |qHTML|sN/A|uhttps://inspection.canada.ca/food-safety-for-industry/food-chemistry-and-microbiology/food-safety-testing-bulletin-and-reports/final-report/eng/1579821891193/1579821958091