000
| 01919nam 2200373zi 4500 |
---|
001 | 9.928234 |
---|
003 | CaOODSP |
---|
005 | 20240703102707 |
---|
006 | m o d f |
---|
007 | cr mn||||||||| |
---|
008 | 231005s2022 onc ob f000 0 eng d |
---|
040 | |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP |
---|
043 | |an-cn--- |
---|
045 | |ay2y2 |
---|
086 | 1 |aA104-328/2022E-PDF |
---|
245 | 00|aUndeclared allergens and gluten in sauces and salad dressings - May 1, 2020 to February 28, 2021 : |bfood allergen - targeted surveys. |
---|
264 | 1|a[Ottawa] : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |c[2022] |
---|
300 | |a1 online resource (6 pages) |
---|
336 | |atext|btxt|2rdacontent |
---|
337 | |acomputer|bc|2rdamedia |
---|
338 | |aonline resource|bcr|2rdacarrier |
---|
500 | |aIssued also in French under title: Présence d'allergènes et de gluten non déclarés dans les sauces et les vinaigrettes - 1 mai 2020 au 28 février 2021 : chimie alimentaires - études ciblées. |
---|
504 | |aIncludes bibliographical references (page 6). |
---|
650 | 0|aSauces|zCanada|xAnalysis. |
---|
650 | 0|aSalad dressing|zCanada|xAnalysis. |
---|
650 | 0|aAllergens|zCanada|xAnalysis. |
---|
650 | 0|aGluten|xAnalysis. |
---|
650 | 0|aFood contamination|zCanada. |
---|
650 | 0|aFood adulteration and inspection|zCanada. |
---|
710 | 2 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body. |
---|
775 | 08|tPrésence d'allergènes et de gluten non déclarés dans les sauces et les vinaigrettes - 1 mai 2020 au 28 février 2021 : |w(CaOODSP)9.928235 |
---|
856 | 40|qPDF|s935 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2023/acia-cfia/A104-328-2022-eng.pdf |
---|
856 | 4 |qHTML|sN/A|uhttps://inspection.canada.ca/food-safety-for-industry/food-chemistry-and-microbiology/food-safety-testing-reports-and-journal-articles/undeclared-allergens-and-gluten-in-sauces-and-sala/eng/1657133967231/1657133967606 |
---|