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24500|aBacterial pathogens in dairy ice cream - April 1, 2017 to March 31, 2020 : |bfood microbiology - targeted surveys - final report.
264 1|a[Ottawa] : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |cOctober 2020.
300 |a1 online resource (10 pages)
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500 |aIssued also in French under title: Bactéries pathogènes dans la crème glacée à base de produits laitiers - 1 avril 2017 au 31 mars 2020 : microbiologie des aliments - études ciblées - rapport final.
504 |aIncludes bibliographical references (page 10).
650 0|aIce cream, ices, etc.|zCanada.
650 0|aPathogenic bacteria|zCanada.
650 0|aFood contamination|zCanada.
650 0|aFood adulteration and inspection|zCanada.
7102 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body.
77508|tBactéries pathogènes dans la crème glacée à base de produits laitiers - 1 avril 2017 au 31 mars 2020 : |w(CaOODSP)9.928415
85640|qPDF|s791 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2024/acia-cfia/A104-348-2020-eng.pdf
85641|qHTML|sN/A|uhttps://inspection.canada.ca/food-safety-for-industry/food-chemistry-and-microbiology/food-safety-testing-reports-and-journal-articles/april-1-2017-to-march-31-2020/eng/1609961153971/1609961154268