Bactéries pathogènes et organismes indicateurs dans les fromages pasteurisés - 1 avril 2018 au 31 mars 2021 : microbiologie des aliments - études ciblées - rapport final.: A104-358/2022F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.928456&sl=0

Publication information
Department/Agency Agence canadienne d'inspection des aliments, organisme de publication.
Title Bactéries pathogènes et organismes indicateurs dans les fromages pasteurisés - 1 avril 2018 au 31 mars 2021 : microbiologie des aliments - études ciblées - rapport final.
Publication type Monograph
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) Publié aussi en anglais sous le titre : Bacterial pathogens and indicators in pasteurized cheese - April 1, 2018 to March 31, 2021: food microbiology - targeted surveys - final report.
Comprend des références bibliographiques (page 8).
Publishing information [Ottawa] : Agence canadienne d'inspection des aliments = Canadian Food Inspection Agency, janvier 2022.
Description 1 ressource en ligne (8 pages)
Catalogue number
  • A104-358/2022F-PDF
Subject terms Fromage -- Variétés -- Canada.
Bactéries pathogènes -- Canada.
Aliments -- Contamination -- Canada.
Aliments -- Inspection -- Canada.
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: