000 01885cam  2200337zi 4500
0019.928490
003CaOODSP
00520231201153653
006m     o  d f      
007cr |n|||||||||
008231011e202203##onc     ob   f|0| 0 eng d
040 |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP
043 |an-cn---
0861 |aA104-364/2022E-PDF
24500|aBacterial pathogens and indicators in ready-to-eat dried powdered spices - April 1, 2018 to March 31, 2021 : |bfood microbiology - targeted surveys - final report.
264 1|a[Ottawa] : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |cMarch 2022.
300 |a1 online resource (7 pages)
336 |atext|btxt|2rdacontent
337 |acomputer|bc|2rdamedia
338 |aonline resource|bcr|2rdacarrier
500 |aIssued also in French under title: Bactéries pathogènes et organismes indicateurs dans les épices sèches en poudre prêtes-à-manger - 1 avril 2018 au 31 mars 2021 : microbiologie des aliments - études ciblées - rapport final.
504 |aIncludes bibliographical references (page 7).
650 0|aSpices|zCanada.
650 0|aPathogenic bacteria|zCanada.
650 0|aFood contamination|zCanada.
650 0|aFood adulteration and inspection|zCanada.
7102 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body.
77508|tBactéries pathogènes et organismes indicateurs dans les épices sèches en poudre prêtes-à-manger - 1 avril 2018 au 31 mars 2021 : |w(CaOODSP)9.928491
85640|qPDF|s884 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2023/acia-cfia/A104-364-2022-eng.pdf
85641|qHTML|sN/A|uhttps://inspection.canada.ca/food-safety-for-industry/food-chemistry-and-microbiology/food-safety-testing-reports-and-journal-articles/bacterial-pathogens-and-indicators-in-ready-to-eat/eng/1658161543092/1658161543874