000
| 01982nam 2200337zi 4500 |
---|
001 | 9.929916 |
---|
003 | CaOODSP |
---|
005 | 20240703102707 |
---|
006 | m o d f |
---|
007 | cr |n||||||||| |
---|
008 | 231103e20160512oncd ob f000 0 eng d |
---|
040 | |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP |
---|
043 | |an-cn--- |
---|
086 | 1 |aA104-461/2016E-PDF |
---|
245 | 00|aNational microbiological baseline study in broiler chicken, December 2012 – December 2013 : |ba study conducted under the federal, provincial and territorial pathogen reduction initiative in meat and poultry. |
---|
264 | 1|a[Ottawa] : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |cMay 12, 2016. |
---|
300 | |a1 online resource (37 pages) : |bcharts |
---|
336 | |atext|btxt|2rdacontent |
---|
337 | |acomputer|bc|2rdamedia |
---|
338 | |aonline resource|bcr|2rdacarrier |
---|
500 | |aIssued also in French under title: Étude microbiologique de référence nationale sur le poulet à griller, décembre 2012 à décembre 2013 : une étude réalisée en vertu de l’initiative fédérale, provinciale et territoriale de réduction des agents pathogènes dans la viande et la volaille. |
---|
500 | |aCover title. |
---|
504 | |aIncludes bibliographical references (pages 35-37). |
---|
650 | 0|aBroilers (Chickens)|xMicrobiology|zCanada. |
---|
650 | 0|aPathogenic bacteria|zCanada. |
---|
650 | 0|aFood adulteration and inspection|zCanada. |
---|
710 | 2 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body. |
---|
775 | 08|tÉtude microbiologique de référence nationale sur le poulet à griller, décembre 2012 à décembre 2013 : |w(CaOODSP)9.929917 |
---|
856 | 40|qPDF|s784 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2024/acia-cfia/A104-461-2016-eng.pdf |
---|
856 | 41|qHTML|sN/A|uhttps://inspection.canada.ca/food-safety-for-industry/food-chemistry-and-microbiology/food-safety-testing-reports-and-journal-articles/december-2012-december-2013/eng/1471358115567/1471358175297 |
---|