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24500|aNational microbiological baseline study in broiler chicken, December 2012 – December 2013 : |ba study conducted under the federal, provincial and territorial pathogen reduction initiative in meat and poultry.
264 1|a[Ottawa] : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |cMay 12, 2016.
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500 |aIssued also in French under title: Étude microbiologique de référence nationale sur le poulet à griller, décembre 2012 à décembre 2013 : une étude réalisée en vertu de l’initiative fédérale, provinciale et territoriale de réduction des agents pathogènes dans la viande et la volaille.
500 |aCover title.
504 |aIncludes bibliographical references (pages 35-37).
650 0|aBroilers (Chickens)|xMicrobiology|zCanada.
650 0|aPathogenic bacteria|zCanada.
650 0|aFood adulteration and inspection|zCanada.
7102 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body.
77508|tÉtude microbiologique de référence nationale sur le poulet à griller, décembre 2012 à décembre 2013 : |w(CaOODSP)9.929917
85640|qPDF|s784 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2024/acia-cfia/A104-461-2016-eng.pdf
85641|qHTML|sN/A|uhttps://inspection.canada.ca/food-safety-for-industry/food-chemistry-and-microbiology/food-safety-testing-reports-and-journal-articles/december-2012-december-2013/eng/1471358115567/1471358175297