000 01574cam  2200313zi 4500
0019.937889
003CaOODSP
00520240613151931
006m     o  d f      
007cr |n|||||||||
008240506s2010    oncd    ob   f|0| 0 eng d
040 |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP
043 |an-cn---
0861 |aA104-499/2010E-PDF
24500|aFood Safety Action Plan report : |b2009-2010 targeted surveys - chemistry : food colours used in the production of manufactured foods.
24610|aFood colours used in the production of manufactured foods
264 1|a[Ottawa] : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |c[2010]
300 |a1 online resource (18 pages) : |bcharts
336 |atext|btxt|2rdacontent
337 |acomputer|bc|2rdamedia
338 |aonline resource|bcr|2rdacarrier
500 |aIssued also in French under title: Plan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires rapport: 2009-2010 études ciblées - chimie : utilisation de colorants alimentaires pour la production d’aliments transformés.
500 |a"TS-CHEM-09/10-05."
504 |aIncludes bibliographical references (page 13).
650 0|aColoring matter in food.
650 0|aFood adulteration and inspection|zCanada.
7102 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body.
77508|tPlan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires rapport : |w(CaOODSP)9.939306
85640|qPDF|s625 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2024/acia-cfia/A104-499-2010-eng.pdf