000 01646cam  2200325zi 4500
0019.937985
003CaOODSP
00520240710113035
006m     o  d f      
007cr |n|||||||||
008240506s2011    onc     ob   f|0| 0 eng d
040 |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP
043 |an-cn---
0861 |aA104-536/2011E-PDF
24500|aFood Safety Action Plan report : |b2010-2011 targeted surveys : targeted survey investigating viral pathogens in leafy vegetables and green onions.
24610|aTargeted survey investigating viral pathogens in leafy vegetables and green onions
264 1|a[Ottawa] : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |c[2011]
300 |a1 online resource (24 pages)
336 |atext|btxt|2rdacontent
337 |acomputer|bc|2rdamedia
338 |aonline resource|bcr|2rdacarrier
500 |aIssued also in French under title: Plan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires rapport : études ciblées de 2010-2011 : étude ciblée portant sur les agents pathogènes viraux dans les légumes-feuilles et les oignons verts.
504 |aIncludes bibliographical references (pages 16-17).
650 0|aEdible greens|zCanada.
650 0|aOnions|zCanada.
650 0|aFood contamination|zCanada.
650 0|aFoodborne diseases|zCanada.
7102 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body.
77508|tPlan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires rapport : |w(CaOODSP)9.940366
85640|qPDF|s724 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2024/acia-cfia/A104-536-2011-eng.pdf