000
| 01478nam 2200313zi 4500 |
---|
001 | 9.938053 |
---|
003 | CaOODSP |
---|
005 | 20240731151339 |
---|
006 | m o d f |
---|
007 | cr |n||||||||| |
---|
008 | 240506s2013 oncd ob f000 0 eng d |
---|
040 | |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP |
---|
043 | |an-cn--- |
---|
086 | 1 |aA104-570/2013E-PDF |
---|
245 | 00|aFood Safety Action Plan report : |b2011-2013 targeted surveys - chemistry : cadmium in selected foods. |
---|
246 | 10|aCadmium in selected foods |
---|
264 | 1|aOttawa, Ontario, Canada : |bFood Safety Division, Canadian Food Inspection Agency, |c[2013] |
---|
300 | |a1 online resource (28 pages) : |bcharts |
---|
336 | |atext|btxt|2rdacontent |
---|
337 | |acomputer|bc|2rdamedia |
---|
338 | |aonline resource|bcr|2rdacarrier |
---|
500 | |aIssued also in French under title: Plan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires rapport : 2011-2013 études ciblées - chimie : présence de cadmium dans certains aliments. |
---|
504 | |aIncludes bibliographical references (pages 27-28). |
---|
650 | 0|aCadmium|zCanada|xAnalysis. |
---|
650 | 0|aCadmium|xToxicology|zCanada. |
---|
650 | 0|aFood adulteration and inspection|zCanada. |
---|
710 | 2 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body. |
---|
775 | 08|tPlan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires rapport : |w(CaOODSP)9.941362 |
---|
856 | 40|qPDF|s291 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2024/acia-cfia/A104-570-2013-eng.pdf |
---|