000
| 01734nam 2200313zi 4500 |
---|
001 | 9.938059 |
---|
003 | CaOODSP |
---|
005 | 20240807071632 |
---|
006 | m o d f |
---|
007 | cr |n||||||||| |
---|
008 | 240506s2013 oncd ob f000 0 eng d |
---|
040 | |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP |
---|
043 | |an-cn--- |
---|
086 | 1 |aA104-573/2013E-PDF |
---|
245 | 00|aFood Safety Action Plan report : |b2011-2013 targeted surveys - chemistry : perchlorate in fresh fruits and vegetables, fruit and vegetable juice, dairy-based products and infant formulas. |
---|
246 | 10|aPerchlorate in fresh fruits and vegetables, fruit and vegetable juice, dairy-based products and infant formulas |
---|
264 | 1|a[Ottawa] : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |c[2013] |
---|
300 | |a1 online resource (18 pages) : |bcharts |
---|
336 | |atext|btxt|2rdacontent |
---|
337 | |acomputer|bc|2rdamedia |
---|
338 | |aonline resource|bcr|2rdacarrier |
---|
500 | |aIssued also in French under title: Plan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires : rapport : 2011-2013 études ciblées - chimie : perchlorate dans les fruits et légumes frais, les jus de fruits et de légumes, les produits laitiers et les préparations pour nourrissons. |
---|
500 | |a"TS-CHEM-11/13." |
---|
504 | |aIncludes bibliographical references (pages 17-18). |
---|
650 | 0|aPerchlorates|zCanada. |
---|
650 | 0|aFood adulteration and inspection|zCanada. |
---|
710 | 2 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body. |
---|
775 | 08|tPlan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires : |w(CaOODSP)9.941450 |
---|
856 | 40|qPDF|s792 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2024/acia-cfia/A104-573-2013-eng.pdf |
---|