000 01819nam  2200361zi 4500
0019.938388
003CaOODSP
00520240703102707
006m     o  d f      
007cr mn|||||||||
008240506s2010    onca    ob   f000 0 eng d
040 |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP
043 |an-cn---
045 |ay0y1
0861 |aA104-628/2010E-PDF
24500|aFood Safety Action Plan report : |b2009-2010 targeted surveys : targeted surveys of bacterial pathogens and generic E. coli in tomatoes in the Canadian market.
264 1|aOttawa, ON : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |c[2010]
300 |a1 online resource (31 pages) : |bcolour illustrations
336 |atext|btxt|2rdacontent
337 |acomputer|bc|2rdamedia
338 |aonline resource|bcr|2rdacarrier
500 |aIssued also in French under title: Plan d'action pour assurer la sécurité des produits alimentaires : rapport : enquêtes ciblées 2009-2010 : enquêtes ciblées sur les bactéries pathogènes et la bactérie E. coli de type générique dans les tomates vendues sur le marché canadien.
500 |a"Food Microbiology and Extraneous Matter Evaluation Section …"
504 |aIncludes bibliographical references (pages 22-25).
650 0|aTomatoes|xMicrobiology|zCanada.
650 0|aPathogenic bacteria|zCanada.
650 0|aSalmonella|zCanada.
650 0|aShigella|zCanada.
650 0|aEscherichia coli|zCanada.
650 0|aFood adulteration and inspection|zCanada.
7102 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body.
77508|tPlan d'action pour assurer la sécurité des produits alimentaires : |w(CaOODSP)9.939699
85640|qPDF|s715 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2024/acia-cfia/A104-628-2010-eng.pdf