000
| 01819nam 2200361zi 4500 |
---|
001 | 9.938388 |
---|
003 | CaOODSP |
---|
005 | 20240703102707 |
---|
006 | m o d f |
---|
007 | cr mn||||||||| |
---|
008 | 240506s2010 onca ob f000 0 eng d |
---|
040 | |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP |
---|
043 | |an-cn--- |
---|
045 | |ay0y1 |
---|
086 | 1 |aA104-628/2010E-PDF |
---|
245 | 00|aFood Safety Action Plan report : |b2009-2010 targeted surveys : targeted surveys of bacterial pathogens and generic E. coli in tomatoes in the Canadian market. |
---|
264 | 1|aOttawa, ON : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |c[2010] |
---|
300 | |a1 online resource (31 pages) : |bcolour illustrations |
---|
336 | |atext|btxt|2rdacontent |
---|
337 | |acomputer|bc|2rdamedia |
---|
338 | |aonline resource|bcr|2rdacarrier |
---|
500 | |aIssued also in French under title: Plan d'action pour assurer la sécurité des produits alimentaires : rapport : enquêtes ciblées 2009-2010 : enquêtes ciblées sur les bactéries pathogènes et la bactérie E. coli de type générique dans les tomates vendues sur le marché canadien. |
---|
500 | |a"Food Microbiology and Extraneous Matter Evaluation Section …" |
---|
504 | |aIncludes bibliographical references (pages 22-25). |
---|
650 | 0|aTomatoes|xMicrobiology|zCanada. |
---|
650 | 0|aPathogenic bacteria|zCanada. |
---|
650 | 0|aSalmonella|zCanada. |
---|
650 | 0|aShigella|zCanada. |
---|
650 | 0|aEscherichia coli|zCanada. |
---|
650 | 0|aFood adulteration and inspection|zCanada. |
---|
710 | 2 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body. |
---|
775 | 08|tPlan d'action pour assurer la sécurité des produits alimentaires : |w(CaOODSP)9.939699 |
---|
856 | 40|qPDF|s715 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2024/acia-cfia/A104-628-2010-eng.pdf |
---|