Food safety facts on shigella : A104-16/2003E
This pamphlet is part of a series that provides information and advice on how to prevent the spread of foodborne illness and disease from domestic animals. It covers such topics as kitchen hygiene, food preparation, and storage, and provides facts on specific foodborne bacteria such as E. coli and salmonella.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.648823&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian Food Inspection Agency. |
---|---|
Titre | Food safety facts on shigella |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Papier |
Autres formats offerts | Électronique-[Anglais] |
Information sur la publication | Ottawa - Ontario : Canadian Food Inspection Agency 2003. |
Reliure | Pamphlet |
Description | 1 folded sheet. : figs. (some coloured) ; 22 cm. |
ISBN | 0-662-33749-2 |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Food safety |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :