Environmental sustainability of Canadian agriculture : agri-environmental indicator report series - report #2 / A. Lefebvre, W. Eilers, and B. Chunn (editors). : A22-201/2005E

This report presents indicators of the environmental sustainability of primary agriculture and of the food and beverage industry. They focus on the four key areas: soil quality, water quality, air quality, and biodiversity. The results suggest: to what extent farmers and food processors use environmentally sound management practices; how environmental conditions and trends within agriculture are changing over time; and what areas and resources remain at significant environmental risk.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.649966&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Agriculture and Agri-Food Canada. Strategic Policy Branch. |
---|---|
Titre | Environmental sustainability of Canadian agriculture : agri-environmental indicator report series - report #2 / A. Lefebvre, W. Eilers, and B. Chunn (editors). |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Papier |
Autres formats offerts | Électronique-[Anglais] |
Information sur la publication | Ottawa - Ontario : Agriculture and Agri-Food Canada. 2005. |
Reliure | Softcover |
Description | vi, 220p. : figs., glossary, references, tables, photographs ; 28 cm. |
ISBN | 0-662-42205-8 |
Numéro de catalogue |
|
Numéro de catalogue du ministère | AAFC No. 10081E |
Descripteurs | Agriculture Environment |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :