Environmental sustainability of Canadian agriculture : agri-environmental indicator report series - report #2 / A. Lefebvre, W. Eilers, and B. Chunn (editors).  : A22-201/2005E

Cover image

This report presents indicators of the environmental sustainability of primary agriculture and of the food and beverage industry. They focus on the four key areas: soil quality, water quality, air quality, and biodiversity. The results suggest: to what extent farmers and food processors use environmentally sound management practices; how environmental conditions and trends within agriculture are changing over time; and what areas and resources remain at significant environmental risk.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.649966&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Agriculture and Agri-Food Canada. Strategic Policy Branch.
Titre Environmental sustainability of Canadian agriculture : agri-environmental indicator report series - report #2 / A. Lefebvre, W. Eilers, and B. Chunn (editors).
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Papier
Autres formats offerts Électronique-[Anglais]
Information sur la publication Ottawa - Ontario : Agriculture and Agri-Food Canada. 2005.
Reliure Softcover
Description vi, 220p. : figs., glossary, references, tables, photographs ; 28 cm.
ISBN 0-662-42205-8
Numéro de catalogue
  • A22-201/2005E
Numéro de catalogue du ministère AAFC No. 10081E
Descripteurs Agriculture
Environment
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :