000
| 01271nam 2200301za 4500 |
---|
001 | 9.800101 |
---|
003 | CaOODSP |
---|
005 | 20210823143605 |
---|
007 | cr ||||||||||| |
---|
008 | 150421s1982 xxco s f|0| 0 eng d |
---|
020 | |z0-662-51744-X |
---|
040 | |aCaOODSP|beng |
---|
041 | |aeng|afre |
---|
043 | |an-cn--- |
---|
086 | 1 |aA73-1734/1982-PDF |
---|
100 | 1 |aJeremiah, L. E. |
---|
245 | 10|aColor and discoloration standards for retail beef and veal |h[electronic resource] = |bNormes de couleur et de décoloration pour le boeuf et le veau vendus au détail / |cL.E. Jeremiah and G.G. Greer. |
---|
246 | 11|aNormes de couleur et de décoloration pour le boeuf et le veau vendus au détail |
---|
260 | |aOttawa : |bAgriculture Canada, |cc1982. |
---|
300 | |a8 p. : |bcol. ill. |
---|
500 | |aHistorical publication digitized by Agriculture and Agri-Food Canada. |
---|
546 | |aText in English and French in parallel columns. |
---|
692 | 07|2gccst|aMeat |
---|
692 | 07|2gccst|aAgri-food products |
---|
700 | 1 |aGreer, G. Gordon, |d1946- |
---|
710 | 1 |aCanada.|bAgriculture Canada. |
---|
792 | |tColor and discoloration standards for retail beef and veal |w(CaOODSP)9.800104 |
---|
856 | 40|qPDF|s478 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2015/aac-aafc/A73-1734-1982.pdf |
---|