000 01521cam  2200265za 4500
0019.829323
003CaOODSP
00520221107145247
007cr |||||||||||
008161219s2003    onc     o    f00| 0 eng d
040 |aCaOODSP|beng
043 |an-cn---
0861 |aH164-203/2003E-PDF
24500|aBureau of Chemical Safety, Food Directorate, Health Products and Food Branch, Health Canada, report on activities 2001-2002 |h[electronic resource].
260 |aOttawa : |bHealth Canada, |c2003.
300 |a32 p.
500 |aIssued also in French under title: Bureau d'innocuité des produits chimiques, Direction des aliments, Direction générale des produits de santé et des aliments, santé Canada, rapport sur les activités 2001-2002.
500 |a"July 23, 2003."
504 |aIncludes bibliographical references.
520 |a"This Report on Activities 2001-2002 presents a summary of our research and risk assessment activities in support of regulatory and policy development aimed at ensuring and improving the chemical safety of our food supply." - p.1.
69207|2gccst|aFood safety
69207|2gccst|aChemicals
7101 |aCanada. |bHealth Products and Food Branch.
77508|tBureau d'innocuité des produits chimiques, Direction des aliments, Direction générale des produits de santé et des aliments, Santé Canada, rapport sur les activités 2001-2002 |w(CaOODSP)9.829332
85640|qPDF|s176 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2016/sc-hc/H164-203-2003-eng.pdf