Performance enhancers : facts and bottom line : branched chain amino acids, caffeine, creatine, energy drinks, glucosamine, glutamine, multi-vitamins/minerals, nitric oxide, omega-3 fatty acids, prohormones,... : D2-521/2013E-PDF
"This is the second edition of a dietary supplement booklet that has been produced by the Canadian Forces (CF) Health Services Group in an effort to provide CF personnel with a balanced perspective on what dietary supplements may have to offer in terms of performance enhancement and health benefits."--p. 2.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.835609&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Department of National Defence. |
---|---|
Titre | Performance enhancers : facts and bottom line : branched chain amino acids, caffeine, creatine, energy drinks, glucosamine, glutamine, multi-vitamins/minerals, nitric oxide, omega-3 fatty acids, prohormones, protein powders, raspberry ketones, synephrine. |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Title from cover. "Health promotion in the Canadian Forces, Strengthening the Forces." Issued also in French under title: Substances améliorant la performance : faits et conclusions : acides aminés à chaîne ramifiée, acide gras oméga-3, boissons énergisantes, caféine, cétones de frambroise, créatine, glucosamine, glutamine, multi-vitamines et minéraux, oxyde nitrique, poudres protéinées, prohormones, synéphrine. |
Information sur la publication | [Ottawa?] : National Defence, c2013. |
Description | 28 p. : ill., photos |
Numéro de catalogue |
|
Numéro de catalogue du ministère | A-MD-050-STF-AG-001 |
Édition | 2nd ed. |
Descripteurs | Fitness Nutrition Armed forces |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :