Sector trend analysis - bakery products in Saudi Arabia / [prepared by Alexandre Perrault]. : A74-3/18-2017E-PDF

“Saudi Arabia is estimated to be the 20th largest bakery products market worldwide, with US$5.11 billion worth of retail value sales in 2016. Saudi Arabia witnessed a severe shortage of labour when the government started the Nitaqat program, an initiative aimed at encouraging businesses to hire Saudi nationals, in early 2013. This had a negative impact on the overall retail landscape, particularly on traditional grocery retailers and bakeries (Euromonitor International, 2015). Around this period, the Saudi Arabia bakery product market fell in global ranking, from 18th to 20”--Executive summary, p. [1].

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.837319&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Agriculture and Agri-Food Canada.
Canada. Agriculture and Agri-Food Canada. Market Access Secretariat.
Titre Sector trend analysis - bakery products in Saudi Arabia / [prepared by Alexandre Perrault].
Variante du titre Bakery products in Saudi Arabia
Titre de la série Market Access Secretariat, global analysis report, 1920-6615
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: Analyse sectorielle - produits de boulangerie Arabie saoudite.
Caption title.
"April 2017."
"Prepared by: Alexandre Perrault, market analyst"--p. 11.
Includes bibliographical references.
Information sur la publication [Ottawa] : Agriculture and Agri-Food Canada, 2017.
Auteur / Contributeur Perrault, Alexandre.
Description 11 p.
Numéro de catalogue
  • A74-3/18-2017E-PDF
Descripteurs Agri-food products
International markets
Market analysis
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :