Stock status update of American lobster (Homarus americanus) in lobster fishing areas (LFAs) 27-33 . : Fs70-7/2018-030E-PDF
"The scientific basis for assessing American Lobster (Homarus americanus) in Lobster Fishing Areas (LFAs) 27-33 was examined at a framework meeting in February 2011, followed by an assessment in July 2011. This Science Response updates key biomass and abundance indicators: landings, commercial catch rates and catch rates of sublegal sizes from Fishermen Scientists Research Society (FSRS) recruitment traps to the end of the 2017 fishing season (2016-17 for LFA 33)"--Context, p. [1].
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.859133&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Department of Fisheries and Oceans. Maritimes Region. Canadian Science Advisory Secretariat. |
---|---|
Titre | Stock status update of American lobster (Homarus americanus) in lobster fishing areas (LFAs) 27-33 . |
Variante du titre | Science response : LFAs 27, 28-32 and 33 lobster stock update |
Titre de la série | Science response, 1919-3769 ; 2018/030 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Issued also in French under title: Mise à jour de l’état du stock de homard d’Amérique (Homarus americanus) dans les zones de pêche du homard (ZPH) 27 à 33. Caption title. "May 2018." Includes bibliographical references. |
Information sur la publication | Dartmouth, N.S. : Centre for Science Advice (CSA), Maritimes Region, Fisheries and Oceans Canada, 2018. |
Description | 8 p. : charts (some col.), map. |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | American lobster Fisheries resources Assessment Nova Scotia |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :