Stock status update of Browns Bank North scallops (Placopecten magellanicus) in Scallop Fishing Area 26 . : Fs70-7/2018-036E-PDF

"Advice on the status of the Browns Bank North Scallop stock is requested annually by Fisheries and Oceans Canada (DFO) Resource Management to help determine a total allowable catch (TAC, meat weight) in support of the fishery. The purpose of this report is to update the status of Browns Bank North scallop with data from the 2017 Scallop survey and fishery to provide science advice for the management of the 2018 fishery"--Context, p. [1].

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.859161&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Department of Fisheries and Oceans. Maritimes Region.
Canadian Science Advisory Secretariat.
Titre Stock status update of Browns Bank North scallops (Placopecten magellanicus) in Scallop Fishing Area 26 .
Variante du titre Science response : Browns Bank North scallop
Titre de la série Science response, 1919-3769 ; 2018/036
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: Mise à jour sur l’état du stock de pétoncles (Placopecten magellanicus) du nord du banc de Brown dans la zone de pêche du pétoncle 26.
Caption title.
"May 2018."
Includes bibliographical references.
Information sur la publication Dartmouth, N.S. : Centre for Science Advice (CSA), Maritimes Region, Fisheries and Oceans Canada, Bedford Institute of Oceanography, 2018.
Description 7 p. : col. charts, col. map.
Numéro de catalogue
  • Fs70-7/2018-036E-PDF
Descripteurs Placopecten magellanicus
Fisheries resources
Assessment
Nova Scotia
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :