Review of the 2017 snow crab (Chionoecetes opilio) fishery in the southern Gulf of St. Lawrence (areas 12, 19, 12E and 12F) / M. Hébert … [et al.]. : Fs70-5/2018-045E-PDF

"Snow crab, Chionoecetes opilio, has been commercially exploited in the southern Gulf of St. Lawrence (sGSL) since the mid-1960s. There are four individually managed fishing areas (Areas 12, 19, 12E and 12F), among which Area 12 has the largest surface area, the largest number of participants, and the highest landings. This report presents the review of the 2017 snow crab fishery in the sGSL"--Introd., p. 1, 2.

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publications.gc.ca/pub?id=9.861718&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Department of Fisheries and Oceans. Gulf Region.
Canadian Science Advisory Secretariat.
Titre Review of the 2017 snow crab (Chionoecetes opilio) fishery in the southern Gulf of St. Lawrence (areas 12, 19, 12E and 12F) / M. Hébert … [et al.].
Titre de la série Research document, 1919-5044 ; 2018/045
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: Revue de la pêche au crabe des neiges (Chionoecetes opilio) dans le sud du golfe du Saint-Laurent (zones 12, 19, 12E et 12F) en 2017.
Cover title.
"Gulf Region."
"August 2018."
Includes bibliographical references (p. 8-9).
Information sur la publication Ottawa : Fisheries and Oceans Canada, Canadian Science Advisory Secretariat, 2018.
Auteur / Contributeur Hébert, M. (Marcel), 1964-
Description iv, 44 p. : charts, ill. (some col.), col. maps.
Numéro de catalogue
  • Fs70-5/2018-045E-PDF
Descripteurs Snow crab
Fisheries
Saint Lawrence, Gulf of
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