000 01724nam  2200337zi 4500
0019.905944
003CaOODSP
00520221107180959
006m     o  d f      
007cr |n|||||||||
008211213s2020    mbc     o    f|0| 0 eng d
040 |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP
043 |an-cn---
0861 |aA94-1/2020-2E-PDF
1001 |aFu, Bin Xiao, |eauthor.
24510|aEffects of mineral oil application on wheat test weight, milling performance, flour characteristics and dough rheology / |cDr. Bin Xiao Fu and Dr. Dave Hatcher.
264 1|a[Winnipeg] : |bCanadian Grain Commission = Commission canadienne des grains, |c[2020]
300 |a1 online resource (4 unnumbered pages).
336 |atext|btxt|2rdacontent
337 |acomputer|bc|2rdamedia
338 |aonline resource|bcr|2rdacarrier
4901 |aGrain Research Laboratory technical bulletin
500 |aIssued also in French under title: Effets de l’application d’huile minérale sur le poids spécifique du blé, le rendement de mouture, les caractéristiques de la farine et la rhéologie de la pâte.
500 |aCaption title.
650 0|aFood additives|zCanada.
650 0|aMineral oils|zCanada.
7102 |aCanadian Grain Commission, |eissuing body.
7102 |aGrain Research Laboratory (Canada), |eissuing body.
77508|tEffets de l’application d’huile minérale sur le poids spécifique du blé, le rendement de mouture, les caractéristiques de la farine et la rhéologie de la pâte / |w(CaOODSP)9.905949
830#0|aGrain Research Laboratory technical bulletin.|w(CaOODSP)9.905489
85640|qPDF|s143 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2021/ccg-cgc/A94-1-2020-2-eng.pdf