000 01692cam  2200337zi 4500
0019.905957
003CaOODSP
00520221107181002
006m     o  d f      
007cr |n|||||||||
008211214s2020    mbcd    ob   f|0| 0 eng d
040 |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP
043 |an-cn---
0861 |aA94-1/2020-4E-PDF
1001 |aWing, Ning, |eauthor.
24510|aEffects of application of food grade mineral oil to peas, lentils and food-type soybeans on quality attributes / |cDr. Ning Wang.
264 1|a[Winnipeg] : |bCanadian Grain Commission = Commission canadienne des grains, |c[2020]
300 |a1 online resource (5 unnumbered pages) : |bcharts.
336 |atext|btxt|2rdacontent
337 |acomputer|bc|2rdamedia
338 |aonline resource|bcr|2rdacarrier
4901 |aGrain Research Laboratory technical bulletin
500 |aIssued also in French under title: Effets de l’application d’huile minérale de qualité alimentaire sur les attributs de qualité des pois, des lentilles et du soja alimentaire.
504 |aIncludes bibliographical references (page [2]).
650 0|aFood additives|zCanada.
650 0|aMineral oils|zCanada.
7102 |aGrain Research Laboratory (Canada), |eissuing body.
7102 |aCanadian Grain Commission, |eissuing body.
77508|tEffets de l’application d’huile minérale de qualité alimentaire sur les attributs de qualité des pois, des lentilles et du soja alimentaire / |w(CaOODSP)9.905958
830#0|aGrain Research Laboratory technical bulletin.|w(CaOODSP)9.905489
85640|qPDF|s1.51 MB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2021/ccg-cgc/A94-1-2020-4-eng.pdf