000
| 01692cam 2200337zi 4500 |
---|
001 | 9.905957 |
---|
003 | CaOODSP |
---|
005 | 20221107181002 |
---|
006 | m o d f |
---|
007 | cr |n||||||||| |
---|
008 | 211214s2020 mbcd ob f|0| 0 eng d |
---|
040 | |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP |
---|
043 | |an-cn--- |
---|
086 | 1 |aA94-1/2020-4E-PDF |
---|
100 | 1 |aWing, Ning, |eauthor. |
---|
245 | 10|aEffects of application of food grade mineral oil to peas, lentils and food-type soybeans on quality attributes / |cDr. Ning Wang. |
---|
264 | 1|a[Winnipeg] : |bCanadian Grain Commission = Commission canadienne des grains, |c[2020] |
---|
300 | |a1 online resource (5 unnumbered pages) : |bcharts. |
---|
336 | |atext|btxt|2rdacontent |
---|
337 | |acomputer|bc|2rdamedia |
---|
338 | |aonline resource|bcr|2rdacarrier |
---|
490 | 1 |aGrain Research Laboratory technical bulletin |
---|
500 | |aIssued also in French under title: Effets de l’application d’huile minérale de qualité alimentaire sur les attributs de qualité des pois, des lentilles et du soja alimentaire. |
---|
504 | |aIncludes bibliographical references (page [2]). |
---|
650 | 0|aFood additives|zCanada. |
---|
650 | 0|aMineral oils|zCanada. |
---|
710 | 2 |aGrain Research Laboratory (Canada), |eissuing body. |
---|
710 | 2 |aCanadian Grain Commission, |eissuing body. |
---|
775 | 08|tEffets de l’application d’huile minérale de qualité alimentaire sur les attributs de qualité des pois, des lentilles et du soja alimentaire / |w(CaOODSP)9.905958 |
---|
830 | #0|aGrain Research Laboratory technical bulletin.|w(CaOODSP)9.905489 |
---|
856 | 40|qPDF|s1.51 MB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2021/ccg-cgc/A94-1-2020-4-eng.pdf |
---|