000 01890nam  2200349zi 4500
0019.906264
003CaOODSP
00520240703102706
006m     o  d f      
007cr |n|||||||||
008211221s2020    onc     ob   f|0| 0 eng d
040 |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP
043 |an-cn---
0861 |aA104-248/2020E-PDF
24500|aUndeclared allergens in bakery products - April 1, 2015 to March 31, 2019 : |bfood chemistry - Food Safety Oversight Monitoring Program - report.
264 1|a[Ottawa] : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |c[2020]
300 |a1 online resource (8 pages)
336 |atext|btxt|2rdacontent
337 |acomputer|bc|2rdamedia
338 |aonline resource|bcr|2rdacarrier
500 |aIssued also in French under title: Présence non déclarée d’allergènes dans les produits de boulangerie - 1 avril 2015 au 31 mars 2019 : chimie des aliments – Programme de surveillance de la salubrité des aliments – rapport.
500 |aIssued also in HTML format.
504 |aIncludes bibliographical references (page 8).
650 0|aBaked products |zCanada|xAnalysis.
650 0|aAllergens|zCanada|xAnalysis.
650 0|aFood contamination|zCanada.
650 0|aFood adulteration and inspection|zCanada.
7102 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body.
77508|tPrésence non déclarée d'allergènes dans les produits de boulangerie - 1 avril 2015 au 31 mars 2019 : |w(CaOODSP)9.906947
85640|qPDF|s1.22 MB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2022/acia-cfia/A104-248-2020-eng.pdf
8564 |qHTML|sN/A|uhttps://inspection.canada.ca/food-safety-for-industry/food-chemistry-and-microbiology/food-safety-testing-bulletin-and-reports/undeclared-allergens-in-bakery-products-april-1-20/eng/1598535520269/1598535520793